De Hoeksche Waard heeft veel te bieden. Samen, verbinden & doen.

WEBINARS

WEBINARS

Hoeksche Waard Actief heeft weer interessante webinars en workshops op de planning. In samenwerking met noc*nsf en het Lokaal Sportakkoord zijn we tot een divers aanbod gekomen. Ondersteun hiermee je trainers in uitdagende tijden, maar krijg ook nuttige handvatten als bestuur. Check de onderwerpen en houd deze pagina in de gaten voor de data en tijden. Al interesse? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar:

Robin Tiberius

mail

 

Inspiratiesessie | Welkom op de Club | Bestuur

Op een creatieve manier kijken naar de gastvrijheid op je club. Kom tot nieuwe inzichten om nóg beter leden en vrijwilligers te behouden. Met Welkom op de Club laten we je met een compleet andere blik naar de gastvrijheid van je sportvereniging kijken. Ben je wel zo gastvrij als je denkt? Ontdek het in een sessie met Start2Create. Met veel sportvoorbeelden, creatief denken en een lach. Je houdt er nieuwe inzichten en concrete ideeën aan over.

Lees meer

 


 

Inspiratiesessie | Jouw Club Klaar voor de Toekomst? | Bestuur

Een belangrijk onderwerp in deze uitdagende tijden. We gaan in gesprek met collega bestuurders over wat er speelt in jouw club, hoe je continuïteit van de club kunt waarborgen en daarmee de club leidt naar een gezonde toekomst. We gaan in op mogelijke knelpunten die worden ervaren, op ambities én op kansen voor de club. Centraal daarin staat het DNA van de club, visie op gouden driehoek ‘sportaanbod - accommodatie - kader’ en inspelen op maatschappelijke veranderingen.

Lees meer

 


 

Inpiratiesessie | 4 Inzichten over Trainerschap | Trainers

Een inspiratiesessie waarin we voor zowel beginnende als ervaren trainers een sterke basis leggen. Structureren, stimuleren, individuele aandacht geven en regie overdragen. Dit zijn vier belangrijke kernkwaliteiten voor trainers en coaches. Tijdens deze scholing krijg je handvatten om je sporters effectiever te begeleiden en een inspirerende, veilige sportomgeving te creëren. Je kunt je eigen functioneren als trainer of coach in korte tijd aanscherpen en verbeteren!

Lees meer