De Hoeksche Waard heeft veel te bieden. Samen, verbinden & doen.

Court games

Benieuwd naar activiteiten?

Elke week zullen er op twee verschillende locaties in de Hoeksche Waard Court Games georganiseerd worden. Het is vrije inloop en er zullen verschillende sport- en spellen gespeeld worden. Bij slecht weer gaat het niet door. 

Op dit moment liggen de Court Games tijdelijk stil door de aangescherpte regels op de basisscholen. Zodra het weer kan, organiseren wij nog een aantal Court Games. Houd de socials in de gaten. 

 

  

Waarom de Court Games?

Hoeksche Waard Actief heeft de Court Games geïnitieerd vanuit de visie van de gemeente, namelijk kinderen stimuleren om te bewegen, ook tijdens corona. Hiermee stimuleren wij hen te gaan bewegen in tijden van thuisonderwijs. Het is belangrijk voor kinderen dat ze in de buitenlucht spelen, een frisse neus halen en we ontlasten hiermee ook de ouders. Bewegen is goed voor je hersenen, het verbetert het geheugen en zorgt ervoor dat je beter slaapt. Hierdoor verbeteren ook je prestaties.  

Blijf thuis met klachten

Jeugd en jongeren t/m 17 jaar mogen volgens de richtlijnen in grote groepen sporten. Wij houden rekening met de grootte van de groep. Daarnaast blijft het belangrijk om de regels in acht te houden:

Klik hier voor de uitgebreide versie. 

 

 

TERUG