De Hoeksche Waard heeft veel te bieden. Samen, verbinden & doen.

Werken bij?

Werken bij Hoeksche Waard Actief

Ben jij een echte verbinder? Ben jij ambitieus en sta jij voor 100% kwaliteit en professionaliteit? Kom dan bij ons werken of kom een uitdagende stage bij ons invullen.

Hoeksche Waard Actief zoekt een

Cultuurcoach (18 uur per week)

De cultuurcoach zet het lokale cultureel leven in de Hoeksche Waard in de schijnwerpers, zorgt voor verbinding en contact tussen aanbieder en vrager om het thema cultuur binnen de Hoeksche Waard te verstevigen en de cultuurdeelname te verhogen. De gemeente, DOK-C en CMK zijn hierin partners, en de cultuurcoach is de spin in het web. Organisaties, scholen, verenigingen en individuen worden door de cultuurcoach ondersteund en/of doorverwezen bij vragen, behoefte aan voorlichting en inspiratie. Cultuurdeelname voor verschillende doelgroepen zo toegankelijk mogelijk maken, maakt ook onderdeel uit van de functie.

Voorbeelden van vragen kunnen zijn:

Er wordt een locatie gezocht als repetitieruimte. Help ons met het vinden van een muziekvereniging voor de muzikale omlijsting van een tentoonstelling. We willen graag voorlichting over het vinden van meer publiek, of meer leden.
Het vinden van passend aanbod, wat zijn de mogelijkheden voor ons? Welke subsidies zijn er en hoe vragen we die aan? Is er ruimte voor ons nieuwe initiatief?

Hoeksche Waard Actief

Het team van Hoeksche Waard Actief werkt vanuit de brede regeling combinatiefuncties aan de thema’s sport- en cultuurstimulering, verenigingsondersteuning en inclusieve sport- en cultuurdeelname. De functie van Cultuurcoach toevoegen aan Hoeksche Waard Actief verrijkt het hele team en versterkt alle thema’s en hun onderlinge samenhang. Ben jij de coach die wij zoeken?

Jij herkent jezelf in onderstaande omschrijving:

Wat bieden wij jou?

Wat bieden wij jou? Wij bieden een aantrekkelijk salaris en een afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf met daarin aandacht voor de kwaliteit en inbreng van het team. Flexibiliteit en zelf organiseren is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Interesse?
Stuur je sollicitatie onder vermelding van Sollicitatie Cultuurcoach vóór 23 november 2020 op naar leanne@hoekschewaardactief.nl ter attentie van Leanne Dirksen.

Vragen naar aanleiding van de vacature?
Mail naar leanne@hoekschewaardactief.nl of bel 06-22733994