De Hoeksche Waard heeft veel te bieden. Samen, verbinden & doen.

ONZE CAMPAGNES

campagnes

Het hele jaar door zijn er leuke en sportieve activiteiten voor de kinderen in de Hoeksche Waard. Wij doen er tenslotte alles aan om kinderen in beweging te krijgen. Want sporten is gezond. Voor het lichaam maar ook voor de geest. De activiteiten zijn zowel binnen als buiten en door de hele Hoeksche Waard. Gratis en bereikbaar voor iedereen.

 

BILLIE'S ZOMERTOUR

In de zomervakantie zijn er op verschillende plekken in de Hoeksche Waard op de openbare sportveldjes leuke sportclinics te volgen. Billie de Bever, de ambassadeur van Jongeren op gezond gewicht, laat daar altijd even zijn gezicht zien. Verschillende sporten op verschillende plekken, toegankelijk voor iedereen en in samenwerking met regionale sportverenigingen.

- 26 augustus 2020: '.... we hebben een hele leuke les gehad van juffrouw Jonna. Billie de Bever was superlief.' -

 

BILLIE'S ZOMERTOUR

 

ACTIEF OM DE HOEK

Op verschillende momenten in het jaar zijn er op de openbare sportcourts in de Hoeksche Waard sportclinics. In een sessie van 4 tot 6 workshops op woensdagmiddag maken kinderen kennis met één bepaalde sport. Een trainer van een sportclub leert de kinderen de basisbeginselen van een sport. Dit kan bijvoorbeeld hockey zijn, maar ook basketbal, tennis of judo.

 

SPORTCARROUSEL

Als het weer buiten wat minder wordt gaan we de zaal in. In de herfst, kerst en krokusvakantie kunnen kinderen in diverse sporthallen in de Hoeksche Waard lekker sporten onder begeleiding van clubtrainers en/of sportdocenten. Ook hier gaat het er weer om dat kinderen laagdrempelig en zonder kosten kennis kunnen maken met verschillende sporten.

 

SPORTCARROUSEL

 

KONINGSSPELEN

Inmiddels een fenomeen in de Hoeksche Waard. Ruim 2.000 basisschoolkinderen zijn tijdens de Koingsspelen op verschillende sportaccomodaties in de Hoeksche Waard aan het sporten. Een geweldig feest voor de kinderen die tijdens de Koningsspelen verschillende sporten en spellen kunnen doen.

 

KONINGSSPELEN