Hét activiteitenplatform voor en door Hoeksche Waarders

Sterk in je (sport)schoenen staan

Sterk in je (sport)schoenen

Met Sterk in je (sport) schoenen leveren wij een belangrijke bijdrage aan de sociaal-emotionele ontwikkeling (SEO) voor basisschoolleerlingen en kinderen uit het speciaal onderwijs. Wij geven kinderen ‘Skills for life’ mee. Vaardigheden voor op school, maar ook daarbuiten. Tijdens de lessen wordt er samen met onze docenten, met een speciaal lespakket, hard gewerkt aan de SEO zoals vertrouwen, respect, discipline, weerbaarheid, beheersing, samenwerken, empathie, besluiten nemen en er is natuurlijk ook heel veel plezier!

Wat levert het voor uw school op?

Sterk in je (sport) schoenen is een integrale en doorlopende schoolaanpak dat schoolbreed ingezet kan worden. Het is een gedragsprogramma dat o.a. sport en bewegen inzet als middel om de kinderen te stimuleren in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Waarbij ook de link wordt gemaakt met verschillende gezondheidsthema’s.

Kenmerken van Sterk in je (sport) schoenen:

 
Benieuwd naar onze werkwijze? We komen graag langs om onze methodiek en aanpak verder toe te lichten. Bel ons op 0186 68 58 02 voor het maken van een afspraak.