AANJAGER IN DE HOEKSCHE WAARD | 0186 68 58 02

Verenigingsadvies

Advies & ondersteuning op maat

U heeft vragen over onderwerpen als besturen, vrijwilligers, leden(werving) of bijvoorbeeld communicatie. Wij kunnen uw vereniging of vrijwilligersorganisatie helpen bij het sterker maken van uw organisatie.

Vraaggericht werken

Ons aanbod is afhankelijk van uw speficitieke behoefte. Heeft u advies en/of ondersteuning nodig? Neem hiervoor contact op met Dorus Wolfert via dorus@vrwelzijn.nl of bel hem via 06 36 33 65 65.

De ondernemende vereniging, sterk maatschappelijk betrokken?

Onze werkwijze is gebasseerd op ons eigen trainingsaanbod. Wij weten hoe belangrijk het is om uw bestuur, interne- en externe organisatie op orde te hebben. Wij helpen u graag verder!

Besturen met Lef!

Het besturen van een vrijwilligersorganisatie brengt vele uitdagingen met zich mee. Hoe kan ik invloed uitoefenen? Hoe en welke werkzaamheden geef ik uit handen? Hoe zet ik mensen in hun kracht? Tijdens de training Besturen met Lef gaan we dieper in op ontwikkeling, beïnvloeding en verbinding. Besturen doe je samen!

Nieuwe kijk op leden, vrijwilligers en vrijwilligersbeleid & werving

Leden gedragen zich steeds meer als consument en zijn anders betrokken. Hoe speelt de club in op de ontwikkelingen die leden en vrijwilligers doorlopen? In zes stappen maken we een begin met het denken in taken in plaats van in functie. Bij het voortbestaan van de club is iedereen betrokken! In deze trainingen geven we u concrete handvatten over het werven van leden en vrijwilligers en welke slimme acties uw club hiervoor kan organiseren.

Communicatie en Marketing

Het uitdragen van de verenigingswaarden en zichtbaar zijn binnen de leefomgeving zijn belangrijke onderwerpen. Hoe helpen sociale media ons deze waarde uit te dragen? Hoe kunnen we werving acties op zetten?  Hoe zetten we de communicatie per doelgroep en welke afspraken maken we binnen de  vereniging met elkaar? Samen met u gaan we in gesprek over communicatie en marketing en over het maken van sterke verbindingen.